Despre site

Proiectul CatalogReduceri.com a fost conceput pentru a facilita accesul la mai multe informatii legate de ofertele marilor retaileri intr-un singur loc unde puteti compara ofertele, unde se pot vizualiza usor promotii curente practicate de magazine cu acelasi provil, iar utilizatorul poate decide in cunostinta de cauza de unde sa-si faca cumparaturile, fiind informat si alegand in cunostinta de cauza.

Site-ul va fi actualizat zilnic cu cataloage, brusuri sau reviste, iar pentru abonatii la newsletter vom trimite de fiecare data alerte prin email, atunci cand sunt noutati, fara a depasi limita de un email trimis pe zi.

Pe langa publicatiile prezentate sun forma de cataloage sau brosuri, pe site se vor prezenta si analize sub forma de review-uri la produse similare ce se regasesc in ofertele mai multor magazine sau analize ale evolutiei preturilor pentru anumite intervale de timp, bazate strict pe datele prezentate in cataloage sau in paginile magazinelor online ale respectivelor magazine.

Site-ul are si o componenta publicitara, ce asigura finantarea proiectului.

Speram ca informatiile publicate pe site sa va fie utile, iar orice sugestii sau sesizari legate de site le puteti face folosind formularul de contact.